TURISME GASTRONÒMIC
Al voltant de Carnaval, ofereix la Temporada gastronòmica de la Matança i la Quaresma; al mes de maig, la Temporada gastronòmica del Poltre; i després de l’estiu, la Temporada gastronòmica de la Trumfa. Per aconseguir els millors resultats, les Cuines col·laboren estretament amb l’Associació de Criadors d’Eugues de Muntanya del Ripollès, promotora de la marca de la carn de Poltre de Muntanya del Ripollès, i amb la Cooperativa Ramadera de Molló, promotora de la marca Trumfa de la Vall de Camprodon.
Restaurant El Grèvol de Llanars
Gaudeix de la cuina del restaurant Grèvol amb productes de proximitat en les seves elaboracions preparades al moment. El restaurant Grèvol és un referent de la cuina catalana i especialment de la vall de Camprodon amb vistes a la vall, espais privats, gran saló de banquets i molt més.
Per més informació: www.hotelgrevol.com
Hostal Restaurant L’Escon
Cuina casolana i diferents plats típics de la Vall elaborats amb cura per satisfer els diversos gustos dels clients.
El restaurant compta amb un menjador amb un espai ampli, flexible i amb grans finestrals on es pot gaudir de tot el poble i gran part de la Vall.
Per més informació: www.lesconhostal.com
Restaurant L’Escon de baix.
Des de l’any 1970, el bar restaurant l’Escon de baix ofereix una cuina tradicional catalana als seus comensals.
Compten amb un menú diari, un menú de dies festius, menjar per a celíacs, un menú per a grups i un menú per a nens.
PRODUCTES
La marca de garantia “Producte del Ripollès” identifica els productes agroalimentaris produïts, transformats i/o elaborats a la comarca del Ripollès.
Més informació a:
ProductesdelRipolles.com
Localitza tots els productes propers, de la terra i de qualitat, que ens porten el paisatge de la Vall de Camprodon a casa i al plat.
Més informació a:
https://agroalimentarisvdc.wordpress.com
https://cuinesvalldecamprodon.blogspot.com