Durant els mesos de novembre dels dos darrers anys hem portat a terme, a la sala de plens del consistori, xerrades informatives per promoure el bon ús dels medicaments i per millorar els coneixements sobre la utilització de la medicació. Les quatre sessions realitzades a Llanars van ser; El bon ús dels medicaments, la importància de seguir bé els tractaments, Què cal saber del dolor? i Què cal saber dels antibiòtics?. Totes les xarrades van ser impartides per la farmacèutica Lídia Vidal.

Durant el mes d’agost del 2019 es van dur a terme dues xerrades; el dia 5 a la sala de plens de l’Ajuntament, Parlem d’Emocions… Conrear el nostre benestar i dia 12 d’agost a la sala de ball es va fer la xerrada Parlem d’Emocions… Comunicar com a pares i mares, on es van tractar qüestions com: A casa, qui i com marca els límits? Escoltem el que els nostres fills no diuen? I què podem fer perquè els nostres fills expressin amb llibertat el que pensen i senten?.

El passat dia 2 de març, a la sala de plens del consistori, es va fer una Sessió informativa sobre els serveis d’atenció primària (CAP) i consultoris de la Vall de Camprodon. La xerrada va anar a càrrec de la directora adjunta ABS Camprodon-Sant Joan-Ripoll, Susanna Prat.