Novena edició del Festival de Música antiga dels Pirineus – FeMAP-, un dels referents de la música antiga a nivell europeu, u una aposta que combina l’art, el turisme, l’educació i la integració social.

El festival organitza, durant els mesos d’estiu, durant aquesta edició, el FeMAP comptarà amb la implicació de 37 municipi repartits per les comarques de l’alta Cerdanya, la Baixa Cerdanya, l’Alt Urgell, el Berguedà, el Ripollès, el Solsonès, la Vall d’Aran, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, a més a més dels concerts que es realitzen al Principat d’andorra i a França, concretament a la comarca del Rosselló.

El FeMAP continua consolidant-se com el festival més extens en l’àmbit de música antiga de tot Europa, apostant per concerts i música d’alta qualitat combinats juntament  amb patrimoni i turisme oferint al públic visites quiades, degustacions o activitats culturals.

Un any més, el concert organitzat a Llanars tindrà lloc a l’Església de Sant Esteve, el dissabte dia 17 d’agost a les 19h, amb l’actuació de UTOPIA, una formació que  s’especialitza en música vocal dels segles XVI i principis del XVII, amb un principi d’equivalència de les seves cinc veus, sense director, que garanteix un so ric i homogeni. Utopia ha estat el primer conjunt vocal que ha enregistrat la integral de les Lamentacions del sevillà Cristóbal de Morales, considerat el millor compositor hispànic de la primera meitat del segle XVI.

Intèrprets: Amelia Berridge – soprano, Bart Uvyn – contrateno, Adriann De Koster – tenor, Lieven Termont – bariton, Bart Vandewegen – baix.

L’entrada inclou  Visita guiada a l’Església parroquial de Sant Esteve i nucli antic. Hora: 17h. Punt de trobada: davant l’Església.

Informació i venda d’entrades: properament al web de FeMAP.