La festa Major 2019 va començar divendres dia 20 de setembre a les dues del migdia amb un repic de campanes per donar la benvinguda a la festa, a la tarda taller de capgrossos per a la mainada per poder-los fer ballar a la plaça, a les 9 del vespre va tenir lloc la cercavila a càrrec de la Sinforosa, els focs artificials d’inici de Festa Major, el sopar popular i concert de Rock a càrrec de The Bazaga’s i tot seguit , Disco mòbil amb DJ.

El dissabte, la diada va començar amb l’ofici solemne en honor dels Sants Metges Cosme i Damià i la processó, a continuació el pregó de festa Major a càrrec de Paquita Soy, Llanarenca de l’any 2018. Tot seguit sardanes amb la Cobla Genisenca. A la tarda espectacle d’animació infantil amb Jordi Tonietti, partit de futbol de solters contra casats i audició amb exhibició de sardanes amb la Cobla Tres vents de la Catalunya Nord. A la nit gran ball amb l’orquestra Anònima i grup de versions Malafama.

Diumenge, missa i a continuació foto de grup de tots els Llanarencs a la plaça de l’Om. Després va ser el moment de ballar amb la geganta Roser i els capgrossos, concert de Gumbo Jazz Band amb la música de New Orleans mentre fèiem el vermut popular. A la tarda sardanes  amb la cobla Foment del Montgrí, i les danses tradicionals catalanes, amb els Dansaires de l’Om i l’Esbart Sant Genís de Taradell. Per acabar la jornada gran concert de festa major i ball de nit amb l’orquestra Internacional Maravella, entrega de premis del concurs de rams silvestres i proclamació de Teresa i Biel Moret com a Llanarencs de L’any.

Dilluns, com és tradició, arrossada, activitats per a la mainada i l’actuació del Mag Gerard Borrell amb l’espectacte Màgia family al camp de tir  I ball de tarda amb Amadeu i Cia.

Dimarts, va començar la jornada amb l’esmorzar i concurs de tir al plat al camp del tir. Després de dinar, la caminada de les dones, el campionat de truc i el ball de fi de festa Major amb en Zdzislaw Grygus.