AULA DE MÚSICA. Curs 2019-2020

El passat mes d’octubre, van començar les classes a l’Aula de Música de Llanars. Un total de 32 alumnes han impartit classes de llenguatge musical i classes d’instruments a nivell particular o en parelles de bateria, acordió, guitarra, violí i aquest any hem afegit flauta travessera i piano.
Com a novetat del curs, es va organitzar una sortida per apropar els nostres alumnes a l’òpera. Ja que el Gran Teatre del Liceu de Barcelona compta amb el Petit Liceu, dissenyada des d’un enfocament educatiu per tal d’esdevenir un complement i un suport a la tasca educativa que es fa a l’aula, es va decidir anar a veure La Petita Flauta Màgica, una adaptació de l’òpera de Mozart Die Zauberflöte, un espectacle cantat i narrat en català i es dirigeix al públic familiar amb infants a partir dels 6 anys i al públic escolar.

GERMANS VILA RIERA

Un any més l’Institut Germans Vila Riera va sol·licitar la col·laboració de l’Ajuntament de Llanars pel finançament del treball de síntesi de neu pels alumnes empadronats a Llanars. Enguany eren un total de 5 alumnes que representa un cost total de 250 euros. Aquest treball consisteix en conèixer un motor econòmic i social com és l’estació d’esquí a tots els nivells i realitzar tres dies de pràctica esportiva.

CASAL D’ESTIU

Com cada estiu, s’ha realitzat el Casal d’estiu a Llanars gràcies a la participació dels nens i nenes de tota la vall. El casal ofereix un gran ventall d’activitat; tallers creatius, jocs, banyades al riu, gimcanes, excursions,… amb l’objectiu que el final del dia els infants hagin pogut gaudir al màxim i vulguin tornar a repetir. Una de les finalitats és que els nens i nenes coneguin l’entorn que els envolta, per això, aprofiten les sortides a l’aire lliure.